Fotogalerij

Bekijk serrebouw en andere uitbouwmogelijkheden in de fotogallerij

Benieuwd naar voorbeelden van luxe serres, veranda’s en andere exclusieve uitbouwmogelijkheden die Bogers Excellent biedt? Laat u inspireren door onze fotogalerij met voorbeelden van moderne uitbouw en serrebouw. In deze galerij vindt u een overzicht van foto’s van alle serres, maar ook tuinkamers en tuinpaviljoens of Slimline schuifpuien, die wij de afgelopen jaren op maat hebben gerealiseerd.

Voorbeelden luxe serre

Wanneer u een luxe serre wilt laten plaatsen en eerst wat voorbeelden wilt bekijken, kunt u een bezoek brengen aan onze showroom. Een van onze adviseurs staat u dan te woord en beantwoordt al uw vragen. Alvast een indruk krijgen? In onze fotogalerij ziet u foto’s van verschillende exclusieve serres, zoals aluminium serres, glazen serres, moderne serres en klassieke serres. De voorbeelden laten serres zien in verschillende stijlen, zoals de Serre Vintage Line, de Minimal Line Serre en de Kreative Line Serre. Welke serrelijn past het beste bij de stijl van uw huis? In overleg is iedere serre op maat te maken en in te richten met luxe accessoires, zoals design verlichting, zonwering of verwarming.

Fotogallerij vol tuinkamers, veranda’s en tuinpaviljoens

Naast foto’s van serres, bekijkt u in onze fotogalerij ook foto’s van luxe tuinkamers, veranda’s en tuinpaviljoens. Zo laten de foto’s voorbeelden zien van aluminium tuinkamers, tuinkamers met glas, moderne tuinkamers en tuinkamers met schuifwanden. Of van aluminium tuinpaviljoens, tuinpaviljoens van hout of tuinpaviljoens van glas. Bekijk meer foto’s van tuinpaviljoens. Bent u op zoek naar een veranda? Bekijk dan voorbeelden van luxe veranda’s, zoals veranda’s met glas, veranda’s met zonwering, veranda’s met verlichting of een lichtstraat voor een prachtige lichtinval. Bekijk de voorbeelden.

Voorbeelden schuifpuien fotogallerij

In iedere serre, tuinkamer of andere uitbouw kunnen luxe, minimalistische schuifpuien worden geplaatst. Met een design schuifpui betrekt u uw tuin of terras nog meer bij uw uitbouw. De foto’s van schuifpuien in onze fotogalerij tonen voorbeelden van design schuifpuien. Bijvoorbeeld schuifpuien van aluminium, puien met minimalistische profielen, puien met dubbel glas en puien met een hoekelement. Bekijk de foto’s.