Luxe serre

Bekijken

Slimline Schuifpui

Bekijken

Veranda

Bekijken

Paviljoen

Bekijken

Tuinkamer

Bekijken

Ontwerp zelf

Bekijken

Producten

Uitgebreid aanbod aan uitbouw

Bij Bogers Excellent vindt u een uitgebreid aanbod aan kwaliteitsproducten exclusieve uitbouw- en aanbouwmogelijkheden voor uw woning, zoals luxe serres, tuinkamers, Slimline-schuifpuien, veranda’s en tuinpaviljoens.

 

Uitbouw op maat

Een klassieke uitbouw, moderne uitbouw, glazen uitbouw, aluminium uitbouw… Voor iedere woning en iedere tuin maakt Bogers Excellent uitbouwprojecten op maat. Uitbouw, zoals serres en tuinkamers, waarmee u uw woonruimte vergroot en minimalistische constructies, zoals design schuifpuien, waarmee u de drempel tussen huis en tuin vervaagt. Bekijk voorbeelden.

 

Ontwerp en ontwikkeling

Bogers Excellent ontwerpt en ontwikkelt, maar werkt ook mee aan uw eigen idee. Vergelijk het met de bouw van een huis. Dat gebeurt ook stap voor stap. In iedere fase, van idee tot realisatie, loopt Bogers Excellent met u mee. Heeft u zelf een bepaald type uitbouw voor ogen? Of al een ontwerp op papier gezet of laten zetten door een architect? Ook dan zijn wij uw partner als het gaat om de realisatie van uw uitbouwproject.

 

Een aanbouw in 3D

Via ons 3D-programma ontwerpt u zelf in grote lijnen uw eigen uitbouw of aanbouw. Aan de hand van dit ontwerp kunnen we u alvast een prijsindicatie geven voor het realiseren van uw aanbouw. Vervolgens maken we uw wensen concreet in een gedetailleerd uitgewerkte tekening die aan de basis staat van uw woninguitbreiding.