GLASS LINE

Bekijken

MINIMAL LINE

Bekijken

KREATIV LINE CLASSIC

Bekijken

KREATIV LINE MODERN

Bekijken

Lounge Line

Bekijken

VINTAGE LINE

Bekijken

Luxe serre

Bijzondere uitbouw aan uw woning

Met een luxe serre realiseert u een bijzondere uitbouw aan uw woning. Naast een groter woonoppervlak bieden luxe serres comfort, veel lichtinval en behaaglijke warmte door de goede isolatie. Een luxe serre is daarom ook in de wintermaanden een heerlijke plek om in te wonen of werken, met rondom uitzicht op uw tuin.

 

Exclusieve serres met luxe uitstraling

Bogers Excellent biedt luxe serres die gemaakt zijn van duurzame materialen. Exclusieve serres met uitstraling en karakter, die op maat worden gemaakt. Passend bij de stijl van uw woning. De serres zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, van moderne serres tot klassieke serres. Daarnaast heeft u keuze uit verschillende materialen: glazen serres, houten serres en aluminium serres. Bovendien zijn er meerdere functies beschikbaar die uw serre nog luxer maken. Wat dacht u van een automatisch besturingssysteem voor de schuifpuien of het dak? Of van een serre uitgevoerd met een heater, open haard of warmtelamp voor nog meer comfort tijdens koude wintermaanden? Tevens kan uw serre worden voorzien van stijlvolle armaturen of luxe spots voor sfeerbelichting.

 

Luxe serre bouwen

Een luxe serre, oftewel een extra aanbouw aan uw huis, is een verlengstuk van uw woonkamer of keuken. Toch is er voor het bouwen en plaatsen van een serre geen ingrijpende verbouwing nodig. Een serre kan redelijk snel worden geplaatst en is in de meeste gevallen vergunningsvrij. Onder meer om deze reden zijn serres geliefd bij veel mensen. De luxe serres van Bogers Excellent zijn bovendien onderhoudsarm en naar keuze uit te breiden met verschillende accessoires. Zo vindt u in ons assortiment de volgende type serres:

  • Serre met zonwering
  • Serre met raamdecoratie
  • Serre met plat dak
  • Serre met glazen dak en/of wanden voor een zonnige tuinserre
  • Serre met schuifpuien van aluminium
  • Serre met houten vloer
  • Serre met tapijtvloer
  • Serre met marmer

 

Voordelen van een luxe serre

Een luxe serre kenmerkt zich door de fraaie, unieke details en hoogwaardige materialen. De luxe woonserres die wij samen met Pauwels Veranda’s realiseren, zijn geïsoleerd, wind- en waterdicht en inbraakveilig. In onze showroom in Beuningen bekijkt u de voordelen van onze serres met eigen ogen. Details die op foto’s misschien niet opvallen, ziet u in de showroom van dichtbij. U kunt rondlopen in onze luxe serres en gevoel krijgen bij een bepaald type serre. Maak een afspraak.