GLASS LINE

Glass line, een serre die bijna helemaal uit glas bestaat, geeft een ruimtelijk gevoel. Het is bijna alsof u buiten zit, maar toch bent u beschut tegen kou in de winter. Zelfs als het regent kan een serre een heerlijk sfeervolle plaats van uw huis worden. Op deze manier wordt uw glasdak serre al snel het middelpunt van uw woning, De plek waar u lekker kan ontspannen en kan genieten van de natuur.

 

Glasdak serre

De klassieke beglaasde wintertuin is een praktische ruimte die wordt gekenmerkt door een hoge mate van lichtinval. Een bijkomend voordeel is dat dit type woonserre bij ieder type woning past zonder dat deze uit de toon valt. De Glass Line serre van Bogers Excellent kan worden vervaardigd in alle stijlen en vormen uitgaande van simpel en rechthoekig tot de meer complexe Victoriaanse en Engelse stijl!

De Glass Line is vervaardigd uit hoogwaardige en onderhoudsvrije geïsoleerde aluminium profielen in combinatie met de HR++ gelaagde hoogrendementsbeglazing deze zorgen voor een optimale isolatie in zomer en winter.

 

Zonwering combineren met Glass Line

Bogers Excellent is tevens specialist in knikarmschermen, uitvalschermen, windschermen of serre- en verandazonwering. Het gebruik van onze schermen en zonwering zijn zo ontwikkeld dat deze vele jaren mee gaan. Modern design gecombineerd met vooruitstrevende technische oplossingen zorgen voor een fraaie aanblik en grote stabiliteit. De gebruikte materialen zijn zeer onderhoudsvriendelijk en u kunt kiezen voor zowel handmatige als elektrisch bediening.

 

Glasdak en platdak

De Glass Line serres zijn uitstekend te combineren met aluminium schuifpuien, vouwwanden en onze Slimline schuifpuien voor maximale lichtinval! De glass line serres komen op dit moment in Nederland het meeste voor. Maar ook de platdak serres worden erg populair in Nederland. Laat u goed informeren en bekijk ook alle andere lijnen van Bogers Excellent. Zodat de keuze voor u makkelijker wordt. U bent altijd welkom in het adviescentrum van Bogers Excellent. Wij kunnen u helpen in uw zoektocht en al de eerste schetsen maken richting uw droomserre.