KREATIV LINE CLASSIC

Onze Kreativ Line Classic is een veelgevraagde topper in ons assortiment voor serre uitbouw. Maar waarom? Wij waren op zoek naar een karakteristieke serre die het comfort biedt van een moderne serre. Bogers Excellent wil namelijk meer dan alleen serres bouwen en plaatsen.

 

Uitbouw serre

Kreativ Line serres zijn bij Bogers Excellent een volwaardige uitbreiding van de woonruimte door de combinatie van een plat dak concept, met of zonder een licht straat/koepel.

Waarbij u vanuit uw tuinwoonkamer de Kreativ Line serre onder elke weersomstandigheden comfortabel kunt genieten van al het moois dat uw tuin u het hele jaar te bieden heeft.

 

Karakter

De nostalgie en het karakter van een Engelse serre maar het gemak van een moderne serre. Strak en superieur tegelijker tijd. De Kreativ Line serre is ook gemakkelijk te combineren met een terrasoverkapping. Hierdoor heeft u nog steeds de keuze tussen binnen en buiten.

De Kreativ Line Classic serres van Bogers Excellent zijn een slimme combinatie van een platdak met of zonder lichtinval van een eventuele lichtstraat. Met zijn klassieke lijnen creeëren we een unieke en karakteristieke woonserre/wintertuin bij uitstek!

 

Technische achtergrond Kreativ Line Classic

De boeidelen en wanden zijn van onderhoudsvrij aluminium vervaardigd. De platdak serres zijn geïsoleerd met hardschuimen sandwichpanelen en maken een isolatiewaarde (U) tot 0,13W/m²K mogelijk. Hiermee kan het klimaat in de woonserre optimaal worden gecontroleerd en dat zorgt ervoor dat u een hoogwaardige wooruimte heeft waarin u ook in de winter optimaal van het uitzicht van uw tuin kan genieten!

 

Bogers Excellent

Bogers Excellent is al meer dan 35 jaar de specialist op het gebied van serres. In Beuningen(bij Nijmegen) vindt u onze showroom waar we ook een voorbeeld hebben staan van onze Kreativ Line classic. Op onze website kunt u zich laten inspireren door al onze lijnen te bekijken. En vergeet ook vooral niet onze fotogallerij. Als u enig idee heeft gekregen van wat u wilt bent u van harte welkom in onze showroom. Heeft u geen idee wat voor serre bij uw huis past? Dan bent u ook welkom bij onze adviseurs, wij kunnen u zeker verder helpen. Maak direct een afspraak!

 

serre nijmegen lent details
vintageline uitbouwserre
serre nijmegen lent
serre uitbouw kreativ line classic