KREATIV LINE MODERN

Kreativ Line Modern, een toenemend succes is weggelegd voor de “moderne” uitvoering van onze veel gevraagde topper, Kreativ Line. Door een strak boeiboord, het gebruik van “glas aan glas” gevels en “glashoeken” krijgt deze uitvoering van de Kreativ line een moderne uitstraling.

 

Modern met strakke lijnen

Kreativ Line moderne serres zijn bij Bogers Excellent een volwaardige uitbreiding van uw woonruimte door de combinatie van een plat dak concept, met of zonder een licht straat/koepel.

Met zijn moderne en strakke lijnen creëren we een unieke woonserre, waar u in alle jaargetijden heerlijk van kunt genieten.

 

Design serre

Bogers excellent staat bekend als de professionele woonserre designer van Nederland. De woonserres worden door Bogers Excellent vanaf de eerste schets ontworpen, volledig naar uw smaak en wensen. Verder wordt uw woning van te voren zorgvuldig bestudeert, zodat uw serre mooi zal aansluiten op uw woning. Voor u het weet is uw droomserre de lievelingsplek in uw woning.

 

Technisch achtergrond Kreativ Line Modern

De boeidelen en wanden zijn van onderhoudsvrij aluminium vervaardigd. De platte daken zijn geïsoleerd met hardschuim sandwichpanelen en maken een isolatiewaarde van (U) tot 0,13W/m²K mogelijk. Hiermee kan het klimaat in de woonserre optimaal worden gecontroleerd en dat zorgt ervoor dat u een hoogwaardige woonruimte heeft waarin u ook in de winter optimaal van het uitzicht van uw tuin kunt genieten!

 

Kreativ Line modern

Bogers Excellent is al meer dan 35 jaar de specialist op het gebied van serres. Op onze website kunt u zich laten inspireren door al onze lijnen te bekijken. En vergeet ook vooral niet onze fotogallerij. Als u enig idee heeft gekregen van wat u wilt bent u van harte welkom in onze showroom bij Nijmegen. Heeft u geen idee wat voor serre bij uw huis past? Dan bent u ook welkom bij onze adviseurs, wij kunnen u zeker verder helpen. Maak direct een afspraak!

 

woonserre modern
kreativ line modern Desgin
Kreativ Line Modern keuken
woonserre Oss strak