MINIMAL LINE

Minimal Line, voor degene die streven naar een ultra moderne serre uitbouw. Deze strakke moderne uitbouw wordt dan ook gekenmerkt door zijn ultra slanke uiterlijk.

 

Ultra moderne serre

Onze Minimal Line is herkenbaar door haar verlaagd plafond. Zeer hoge isolatie door het plafond te verlagen en hierdoor is ruimte gecreëerd om het boeiboord vele malen slanker te realiseren. Meerdere kenmerken kunnen zijn: glashoeken, glas aan glas, monorail schuiframen, Slimline schuifpuien en nog veel meer. Er zijn veel opties om uw serre naar persoonlijke smaak samen te stellen. Al deze opties kunnen ook gecombineerd worden voor een optimaal strak en moderne serre.

 

Platdak serre

De glasdak serres(glass line) komen op dit moment het meeste voor in Nederland en hierdoor ook het meest herkenbaar als men het heeft over een serre. Maar door de jaren heen hebben woonserres een enorme ontwikkeling doorgemaakt. De platdak serre is op dit moment enorm populair in binnen en buitenland. De Minimal Line is de nieuwste lijn van Bogers Excellent. Minimal Line is naast meerdere lijnen zoals Lounge Line en Kreativ Line een van onze lijnen waarbij de geïsoleerde serre een platdak constructie bevat.

 

Minimal Line

Doordat er minimaal gebruik wordt gemaakt van kozijn, krijgt u een groot ruimtelijk gevoel. Ook wordt de woonserre door de hoeveelheid glas op een mooie manier verbonden met de tuin. Zodat u het hele jaar lang heerlijk van de natuur kunt genieten.

De Minimal Line is erg gewild bij de architecten door haar strakke uiterlijk en moderne uitstraling.

 

Maak een afspraak

De Minimal Line is onze topper voor wie droomt van een ultra moderne uitbouw. Bekijk ook onze fotogallerij voor inspiratie. Bogers Excellent levert en plaatst door heel Nederland luxe woonserres. In Beuningen bij Nijmegen(aan de A73) bevindt zich onze showroom waar onze adviseurs voor u klaar staan. U kunt hier alle mogelijkheden bespreken en al uw vragen stellen. In het adviescentrum kunnen ook de eerste schetsen worden gemaakt van uw Minimal Line droomserre.

Woonserre Minimal Line
Woonserre Minimal Line
Woonserre Minimal Line Nijmegen