Paviljoen

Het hele jaar door exclusief genieten van uw tuin

Een paviljoen is een losstaande serre in uw tuin waar u beschut bent tegen regen en felle zon. In uw eigen tuinpaviljoen geniet u bijvoorbeeld van een etentje in de buitenlucht. Of u gebruikt het paviljoen als overkapping voor uw jacuzzi of zwembad. Een paviljoen in uw tuin kan ook een fijne werkplek zijn of een plek waar uw kinderen naar hartenlust kunnen spelen. Van de exclusieve tuinpaviljoens van Bogers Excellent geniet u uw leven lang.

 

Luxe tuinpaviljoen

Bogers Excellent levert exclusieve producten van duurzame kwaliteit. Gemaakt van hoogwaardige materialen, die tegen een stootje kunnen, ook in de wintermaanden. Bijvoorbeeld:

  • Aluminium
  • Hout

Dit in combinatie met glas.

Een tuinpaviljoen is op verschillende manieren vorm te geven. Combineer het bijvoorbeeld met glaswanden en maak er op die manier een riante tuinkamer van. Of plaats enkele zijwanden en geef uw tuinpaviljoen de uitstraling van een tuinprieel.

 

Tuinpaviljoen of prieel?

Soms wordt een tuinpaviljoen verward met een prieel of tuinprieel. Er zit echter wel degelijk een verschil tussen deze twee bouwwerken. Een tuinpaviljoen is een vrijstaande terrasoverkapping. Meestal is een paviljoen in uw tuin open, zonder wanden. Om bescherming te bieden tegen regen en wind kan een tuinpaviljoen desgewenst worden uitgevoerd met wanden of vouwwanden. Op die manier biedt een paviljoen een prachtige, comfortabele zitplek in uw tuin. Een prieel daarentegen is eerder een soort tuinhuis. Een tuinprieel is een wat kleiner gebouw, voorzien van wanden en daardoor geschikt om bijvoorbeeld spullen in op te bergen.

 

Een paviljoen voor in uw tuin?

Bent u op zoek naar een luxe paviljoen voor in uw tuin? Bij Bogers Excellent vindt u tuinpaviljoens gemaakt van massief hout, kunststof of aluminium. Geschikt om gasten in stijl te ontvangen, als buitenkeuken of als tuinkantoor. De paviljoens zijn leverbaar in alle RAL-kleuren. U bepaalt de vormgeving en inrichting, wij adviseren u daarbij. Zo maken we uw tuinpaviljoen compleet op maat, zonder dat kwaliteit verloren gaat. Daarnaast zorgen we voor plaatsing van het paviljoen in uw tuin zodat we zeker weten dat dit op de juiste manier gebeurt: waterpas en gefundeerd. Een eigen ontwerp? Gebruik ons 3D-programma en realiseer een eerste ontwerp tuinpaviljoen.

De voordelen van een luxe paviljoen in uw tuin:
• Dankzij gebruik van lichtgewicht materialen is een paviljoen in uw tuin te plaatsen waar u maar wilt;
• Makkelijk insectenvrij te houden en daarmee ideaal voor etentjes;
• Vrij zitten van wind en regen;
• Een schaduwrijke plek waar u beschermt bent tegen zonnestralen;
• Een tuinpaviljoen kan ook uw bestaande terras overkappen, bijvoorbeeld als terraspaviljoen.

paviljoen serre in de tuin
paviljoen