Slimline Schuifpui

Minimalistische schuifpui van hoogwaardige kwaliteit

Slimline-schuifpui. Vervaag de grens tussen buiten en binnen. Een minimalistische Slimline-schuifpui zorgt voor natuurlijk licht in huis en geeft uw woning een moderne uitstraling. De onderhoudsarme en duurzame schuifpuien geven daarnaast serres of andere uitbouw de nodige allure.

 

Aluminium schuifpuien

Bij Bogers Excellent vindt u aluminium schuifpuien. Moderne schuifpuien met minimalistische profielen die zorgen voor maximale lichtinval en minimaal warmteverlies. De schuifpuien met aluminium profielen zijn stevig, goed geïsoleerd en dankzij de stabiele profielen wind- en waterdicht. Het glas van de aluminium puien is HR++glas, oftewel HoogRendementsglas. Dit is dubbel glas dat extra isoleert en uitgevoerd kan worden met zonwering, zodat meubels, vloeren en wanden niet verkleuren door de zon. Daarnaast houdt dit glas de warmte in huis tijdens koude wintermaanden en wordt de warmte in de zomermaanden grotendeels buiten gehouden. De energiezuinige schuifpui voldoet dan ook aan de maatstaf voor energiezuinig wonen.

 

SOLARLUX ® CERO ®

De SOLARLUX ® CERO ® is een van de producten waar we mee werken. Datgene wat SOLARLUX ® CERO ® tot een onzichtbaar kozijn maakt zijn de horizontale, beweeglijke glasvleugels met groot oppervlak gecombineerd met helder 3-laags glas en hoogwaardige geïsoleerde aluminiumprofielen. Door de vele mogelijkheden en combinaties met minimalistische schuif- en vaste elementen, ook als hoekverbinding, is er een ongekende mate van architektonische vrijheid mogelijk. Zo wordt het eindelijk mogelijk om concepttekeningen ongewijzigd in realiteit om te zetten.

SOLARLUX ® CERO ® is ook uitstekend voor integratie in een uitbouw of in een van onze serres!

 

Schuifpui met modern design

De aluminium schuifpuien met modern design geven uw woning een eigentijdse, luxe uitstraling. Bij Bogers Excellent heeft u de keuze uit schuifpuien met verschillende designs, passend bij iedere woning. De slanke stijlen zorgen voor optimale lichtinval en een maximaal uitzicht. De schuifpuien zijn uitvoerbaar als:

  • hefschuifpui: een schuifpui die op alle standen is vast te zetten door middel van een hendelmechanisme;
  • Ventilatieklepschuifpui: een schuifpui waarvan het schuivende gedeelte ook op kiepstand kan staan. Deze schuifpui is gemaakt van kunststof dat strak en modern oogt.

Daarnaast zijn hoekverbindingen mogelijk, zodat u uw woning of aanbouw rondom voorziet van schuifpuien met dubbel glas. Iedere schuifpui is leverbaar in alle RAL-kleuren en kan worden geanodiseerd voor extra duurzaamheid. Bekijk voorbeelden van design schuifpuien.

 

Waarom een aluminium schuifpui?

  • Een aluminium schuifpui is soepel te bedienen.
  • Design schuifpuien van aluminium hebben een unieke uitstraling.
  • Puien van Bogers Excellent hebben zonwerend glas met uv-filter.
  • De puien zijn veilig dankzij inbraakwerend glas.
  • U krijgt 15 jaar garantie op aluminium puien van Bogers Excellent.

Uw eigen concepttekening? Wij maken ook schuifpuien op maat. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over de mogelijkheden.

schuifpui slimline