Tuinkamer

In luxe genieten van huis en tuin

Volop genieten van het buitenleven, terwijl u comfortabel binnen zit? Met een tuinkamer haalt u de seizoenen in huis. Een tuinkamer is een verlengstuk van uw huis met uitkijk op uw tuin. Een ideale plek om te loungen, eten én werken.

 

Een luxe tuinkamer bouwen

Denk u erover uw huis uit te breiden? Wilt u een extra aanbouw realiseren zonder ingrijpende verbouwing? Dan is een luxe tuinkamer een goed alternatief. Deze redelijk snel geplaatst, meestal binnen enkele dagen. Daardoor is het bouwen en plaatsen van een zo genoemde buitenkamer voordeliger dan het aanbouwen van een extra ruimte aan uw woning, zoals een serre. De luxe buitenkamers van Bogers Excellent hebben wanden die volledig te openen en sluiten zijn. Deze zogenaamde schuifwanden of vouwwanden opent u bij zomerse temperaturen, zodat de tuinkamer onderdeel wordt van uw tuin. Op deze manier maakt u van uw buitenkamer net zo eenvoudig een luxe overkapping waaronder u heerlijk kunt zitten, beschermt tegen de wind, regen en felle zon. In dat geval heeft u bovendien meestal geen vergunning nodig voor de bouw van een buitenkamer.

 

De voordelen van een luxe tuinkamer:

  • Binnen korte tijd gebouwd en geplaatst.
  • Geen ingrijpende verbouwing noodzakelijk.
  • 15 jaar garantie.
  • Volledig op maat gemaakt.

Bij Bogers Excellent vindt u tuinkamers die luxe zijn afgewerkt, bijvoorbeeld een met fraaie sierlijsten. Tevens kiest u zelf waaraan uw buitenkamer moet voldoen. De tuinkamers kunnen onder meer worden voorzien van energiezuinige led-verlichting waarmee u zorgt voor sfeer tijdens lange zomeravonden. Een buitenkamer maakt bouwkundig gezien geen onderdeel uit van een huis. De tuinkamer wordt naast uw gevel geplaatst of in uw tuin, maar wel volledig op maat gemaakt. De stijl en kleurstelling van uw woning kunnen daarom perfect worden doorgevoerd in het uiterlijk van de tuinkamer. Tuinkamers zijn er in verschillende uitvoeringen, zoals:

  • glazen uitvoering
  • houten uitvoering
  • aluminium uitvoering

 

Tuinkamer prijzen

Tuinkamers zijn verkrijgbaar tegen verschillende prijzen. Bogers Excellent ontwikkelt tuinkamers samen met Pauwels Veranda’s, leverancier van kwalitatief hoogwaardige serres, tuinkamers, tuinpaviljoens en meer. Het prijskaartje van deze tuinkamers en andere aanbouw past bij hun hoge kwaliteit, luxe uitstraling en duurzame karakter. Het ontwerp en de realisatie van uw tuinkamer stemmen we altijd met u af. Eventueel komen we bij u langs om de situatie te bekijken en met u mee te denken over de mogelijkheden. Ons advies kan u helpen om de beste keuzes te maken. Maak een afspraak.

tuinkamer glas
tuinkamer glazenhuis in Mehrheim
Tuinkamer buitenkamer