Veranda

Geef sfeer aan uw tuin en karakter aan uw woning met een veranda

Met een veranda/terrasoverkapping kunt u lange zomeravonden of mooie lentemorgens optimaal beleven. Een luxe veranda of exclusieve overkapping geeft sfeer aan uw tuin en karakter aan uw woning. Onder een veranda zit u het gehele jaar droog, uit de zon en bent u beschermd tegen de wind. Op die manier verhoogt een veranda niet alleen de waarde van uw huis, maar ook uw kwaliteit van leven.

 

Luxe terrasoverkapping op maat

Verandaspecialist Bogers Excellent maakt exclusieve, luxe veranda’s op maat. Bijvoorbeeld een:

  • Veranda met schuifpui
  • Veranda met lichtstraat
  • Veranda met gelaagd glas
  • Veranda met (elektrische) zonwering
  • Veranda met led-verlichting
  • Veranda met terrasverwarming

Het plaatsen van een veranda is maatwerk. Iedere woning verlangt een veranda die past bij de stijl van de woning en de wensen van zijn bewoners. Naast bovenstaande mogelijkheden kunt u daarom bij Bogers Excellent ook kiezen voor veranda’s met een open haard of warmtelampen, zodat u tijdens koudere dagen ook behaaglijk kunt zitten onder uw veranda. Het aanbod bevat ook veranda’s met een dak van gelaagd glas of polycarbonaat of veranda’s met schuifwanden of vouwwanden waarmee u van open wanden eenvoudig dichte wanden maakt. Hiervoor heeft Bogers Excellent een exclusief schuif- en vouwsysteem ontwikkelt.

 

Aluminium veranda plaatsen

De aluminium veranda’s die Bogers Excellent plaatst, zijn sterke, duurzame veranda’s. Onderhoudsvrij en met een modern design. Een veranda van aluminium heeft het grote voordeel dat deze een groot oppervlak kan overspannen. Daarom zijn onze aluminium veranda’s ook geschikt voor het overkappen van grote terrassen. De veranda’s worden ontwikkelt aan de hand van uw wensen: met ronde of rechte kap, een aluminium veranda met standaardgoot of klassieke goot en in iedere gewenste RAL-kleur. Na plaatsing van de veranda door ons vakkundige montageteam ziet u gegarandeerd geen kitnaden of schroeven meer. Dankzij die eersteklas afwerking zijn onze luxe, aluminium veranda’s een meerwaarde voor uw woning.

 

Luxe veranda voor uw woning

Op zoek naar een luxe veranda voor uw woning? Veranda’s, gemaakt van hoogwaardige, duurzame materialen, bezichtigt u in onze showroom in Beuningen (Gld). Onze adviseurs lichten de voordelen van de veranda’s toe aan de hand van een aantal voorbeelden. Op die manier kunt u een goed beeld vormen van de mogelijkheden: dichte wanden, open wanden, glazen wanden, veranda met zonnedoek of verwarming en meer. Maak vrijblijvend een afspraak.

veranda terrasoverkapping
terrasoverkapping/veranda