Ontwerp zelf

Weet u welke uitbouw u wilt en heeft u zelf al een idee over hoe uw uitbouw eruit moet komen te zien? Bij Bogers Excellent zijn uw ontwerpen welkom. Doordat u bij ons een brede keus heeft aan materialen en kleuren is het mogelijk om ieder ontwerp te realiseren.

Kosten uitbouw

Wanneer u een ontwerp voor een uitbouw heeft liggen, bent u natuurlijk benieuwd hoeveel het kost om uw ontwerp te laten maken en plaatsen. Wanneer u ons uw ontwerp aanlevert, maken wij een offerte op maat. U ontvangt een prijs die past bij de kwaliteit en luxe van onze uitbouwmogelijkheden. Of het nu gaat om een serre, tuinkamer, tuinpaviljoen, terrasoverkapping, veranda of andere uitbouw. Al onze producten worden exclusief op maat gemaakt. Bekijk het uitgebreide aanbod.

 

Eigen ontwerp uitbouw

Heeft u geen eigen ontwerp van een uitbouw, maar wilt u wel een exclusieve serre, tuinkamer of andere uitbouw realiseren? Ga ook dan gerust met ons in gesprek over de mogelijkheden. In de showroom in Beuningen ziet u voorbeelden van verschillende type uitbouw, zoals moderne serres met glazen wanden of complete tuinkamers van aluminium. Onze serrespecialisten vertellen u wat we te bieden hebben als het gaat om slimme oplossingen, zoals Slimline-schuifpuien, vouwwanden en zonnewering. Maak vrijblijvend een afspraak.

 

De voordelen van een zelf ontworpen uitbouw:

• design en vormgeving die aansluiten bij uw wensen en uw woning;
• aandacht voor details;
• uitbouw die afgestemd is op de maten van uw woning;
• een duurzame uitbouw waar u 15 jaar garantie op krijgt.

Bogers Excellent zorgt er bovendien voor dat uw zelf ontworpen uitbouw wordt gemaakt van de beste kwaliteit materialen en dat de uitbouw voldoet aan wet- en regelgeving. Zo laat u met uw zelf ontworpen uitbouw verschillende woonwensen in vervulling gaan. Of dat nu gaat om de behoefte aan meer woonruimte of om de wens om het hele jaar door van uw tuin te kunnen genieten.

 


Fout: Contact formulier niet gevonden.