Over Bogers-Excellent

Luxe uitbouw van vertrouwde kwaliteit

Focussen op kwaliteit, service en vooruit denken, dat is wat familiebedrijf Bogers Excellent al sinds 1980 doet. Bent u op zoek naar een luxe serre, tuinkamer, veranda of tuinpaviljoen? Of bent u geïnteresseerd in slimme oplossingen, zoals minimalistische schuifpuien of exclusieve vouwwanden? Bogers Excellent, een dochterbedrijf van Bogers Kozijnen B.V., ontwikkelt, produceert en monteert. Luxe uitbouw van vertrouwde kwaliteit.

 

De beste serres

Serrespecialist Bogers Excellent werkt uitsluitend met zelf opgeleid montagepersoneel en beschikt over een aparte servicedienst. We bieden u de beste serres uit het hogere segment. Luxe serres, maar ook tuinkamers, tuinpaviljoens of andere uitbouw, exclusief op maat gemaakt voor uw woning. Bekijk het aanbod.

Bogers kwaliteitsproducten

 

Van kunststof kozijnen tot moderne uitbouw

In 1980 begon Bogers in Nijmegen als leverancier van kunststof kozijnen. Met drie man personeel in een ruimte van vijftien vierkante meter aan de Buurmansweg in Nijmegen. Vijf jaar later verhuisde Bogers naar de Heijendaalseweg in Nijmegen. Het personeelsbestand werd uitgebreid naar zes personen. Het bedrijf in kunststof kozijnen werd steeds bekender in regio Nijmegen, Beuningen, Wijchen en Malden. Omdat er steeds meer vraag was naar de kunststof kozijnen moest er enkele jaren later worden uitgeweken naar een pand aan de 2e Walstraat in het centrum van Nijmegen. De oprichters van toen zijn nog steeds de bedrijfsleiders van nu. Ook het personeelsbestand is een trouwe groep. Zo is Hans Bergen, een van onze adviseurs, er al vanaf het eerste uur bij. Niet voor niets weten onze adviseurs van de hoed en de rand als het gaat om serrebouw en andere uitbouwmogelijkheden.

 

Serrebouw Nijmegen en regio

Na een aantal verhuizingen binnen Nijmegen, vestigde Bogers Kozijnen zich uiteindelijk in Beuningen in een pand aan de A73. Daar vindt u onze showroom waar u onze uitbouwproducten kunt bekijken en waar u onze serrebouw kunt testen. Een adviseur zorgt ervoor dat u een oplossing op maat krijgt aangeboden. Of dat nu een exclusieve serre met modern design is of een uv-werende schuifpui met hoekverbinding. Maak vrijblijvend een afspraak.