Service

Service Bogers-Excellent

De luxe uitbouwproducten van Bogers Excellent zijn duurzaam en onderhoudsvriendelijk, zodat u er jarenlang plezier van heeft. Wanneer er onverhoopt schade ontstaat aan uw serre, tuinkamer, schuifpui of andere uitbouw, neem dan direct contact met ons op via +31 (0)24-6777277 of vul het serviceformulier in. Ook wanneer u een andere heeft betreft de service.

 

Montage en reparatie van serres in heel Nederland

Nadat u contact heeft opgenomen met onze servicedienst, maakt een van onze servicemonteurs, wanneer dat nodig blijkt, een afspraak met u. Vervolgens wordt uw probleem zo snel mogelijk verholpen. Ons team monteert en repareert in heel Nederland.

service aan serre

 

Reparatie van iedere uitbouw

Helaas voeren wij enkel service uit bij onze eigen serres. Heeft u een serre van een ander merk? Iedereen is welkom om contact met ons op te nemen, wellicht kunnen wij u in contact brengen met een bedrijf die u met bepaalde zaken wel verder kan helpen.

 

Spoed? Service nodig?

Heeft u brand- of inbraakschade, een lekkage, storing of andere problemen? Maak direct een afspraak. Bij spoed worden reparatiewerkzaamheden direct uitgevoerd, zodat de overlast voor u zoveel mogelijk wordt beperkt.

 

Garantie op uw serre

Bogers Excellent staat bekend om haar veilige, onderhoudsarme kwaliteitsproducten met een hoge isolatiewaarde. Over alle vaste delen die door ons geleverd en gemonteerd zijn, krijgt u een garantie van 15 jaar. De levensduur van mechanische delen, zoals hang- en sluitwerk, zijn afhankelijk van het gebruik. Hierop krijgt u een garantie van 5 jaar, afbouwend met 20% per jaar. Producten met elektrische aandrijving of onderdelen hebben een garantieperiode van 1 jaar. Wilt u onze uitbouwproducten zelf testen op hun duurzaamheid en inbraakwering? Kom vrijblijvend langs in onze showroom in Beuningen en overtuig uzelf.

Onderhoud en tips serrebouw

Serres en andere uitbouw die door Bogers Excellent zijn ontwikkeld en geplaatst, zij duurzaam en onderhoudsarm. Toch raden wij u aan om kozijnen en deuren regelmatig te inspecteren en onderhouden. Zo verlengt u de levensduur. Eventueel kunt u bij ons een reinigings- en onderhoudsset bestellen. Enkele tips voor onderhoud:

  • regelmatig schoonmaken voorkomt problemen en zorgt voor een beter zicht op de algemene staat van uw serre;
  • voorzie draaidelen regelmatig van olie of teflonspray;
  • controleer rubbers en borstelafdichtingen tweemaal per jaar, maak ze schoon en vet ze in;
  • over elkaar lopende en schuivende delen moeten na enige tijd soms opnieuw worden afgesteld;
  • ventilatieroosters dienen regelmatig schoongemaakt te worden waarbij u ook de bewegende delen smeert.

Het in acht nemen van bovenstaande onderhoudstips kunnen de levensduur van uw uitbouw aanzienlijk verlengen. Ook de Bogers Excellent montagedienst kan periodieke inspecties en preventief onderhoud voor u verzorgen. Meer informatie hierover vindt u bij onze onderhoudscontracten of neem contact op met Bogers Excellent.