Werkwijze

Werkwijze voor een luxe serre voor het leven

De werkwijze is zeer van belang als het gaat om het kopen van een luxe product, zoals een luxe serre koopt u voor het leven. Heeft u besloten om uw huis uit te breiden met een luxe woonserre? Laat u dan goed informeren. Kijk bijvoorbeeld rond in uw buurt. Welke serres ziet u daar? Welke vindt u mooi en welke niet? Moet uw serre voldoen aan bepaalde functionaliteiten? Eventueel vindt u in onze fotogalerij voorbeelden die u kunnen inspireren. Zodra u uw droomserre voor ogen heeft, helpen wij u om uw wensen op papier te krijgen. Dit is als volgt onze werkwijze:

  • Welkom!

In onze showroom in Beuningen staan deskundige adviseurs klaar voor al uw vragen. Zij geven u advies en ideeën. Wanneer u een tekening en eventueel een foto van uw huis meeneemt, kunnen de eerste stappen voor het ontwerpen van de serre-uitbouw al worden gemaakt. Daarbij wordt er naar gestreefd om uw droomserre op een harmonieuze manier te integreren aan uw woning. Als de maten en wensen duidelijk zijn, vatten we voor u het kostplaatje samen. Bij uitzonderlijke wensen komen we de situatie eventueel thuis bekijken.

  • Aankoop

Besluit u om samen te werken met Bogers Excellent? Dan wordt uw droomhuis werkelijkheid. De gepersonaliseerde offerte passen we aan waar nodig en vervolgens ondertekent u deze. Een prettige samenwerking begint met goede afspraken.

Werkwijze bogers excellent

  • Inmeten

Na goedkeuring meet een van onze technische inmeters alles op de millimeter nauwkeurig uit. Eventuele grote maatverschillen worden dan opgemerkt en waar nodig worden deze verschillen in overleg verrekend.

  • Bouwaanvraag

De meeste uitbouw aan de achterkant van een woning zijn tegenwoordig vergunningsvrij. Als u toch een vergunning nodig heeft, verzorgt Bogers Excellent de vergunning voor u. Onze deskundige tekenaars bereiden dit voor en dienen de aanvraag in.

  • Productie

Uw droomserre wordt volledig op maat gemaakt in onze eigen fabrieken in Duitsland of België. Na levering van de serre controleren we deze volledig. Als de serre of andere uitbouw is goedgekeurd, nemen contact met u op voor een montageafspraak

  • Montage

Voorafgaand aan montage wordt er een fundering gerealiseerd. U heeft de keuze om dit zelf te doen of de fundering door Bogers Excellent te laten verzorgen. Onze eigen opgeleide montageploeg monteert de serre vakkundig zorgt voor de complete afwerking. Na afloop loopt een montagemedewerker alles met u na. Bij de oplevering worden ook de nodige onderhouds- en schoonmaaktips doorgenomen.

  • Geniet!

En dan is uw droom werkelijkheid! Tijd om zorgeloos te genieten van uw kwaliteitsserre. U bent en blijft klant van Bogers Excellent. Mocht er onverhoopt iets gebeuren dan staat onze servicedienst voor u klaar. Deze garantie duurt 15 jaar.

 

werkwijze bogers