Serre aanbouw Nederland

Waarom een Serre aanbouw?

Met een serre aanbouw, oftewel een extra aanbouw aan uw huis, wordt uw leefruimte én wooncomfort in één vergroot. U haalt een stukje buiten naar binnen en andersom. Dit soort woninguitbreidingen hebben een gezamenlijk kenmerk: Het toelaten en gebruik maken van daglicht in de woning. Daglicht neemt in ons leven een belangrijke plaats in. De stemming van een mens wordt beïnvloed door licht. Daglicht zorgt ervoor dat we actiever, frisser zijn en door het toepassen van daglicht valt energie te besparen. Een serre kan redelijk snel worden geplaatst en is in de meeste gevallen vergunningsvrij. Mede om deze redenen zijn serres geliefd bij veel mensen. Bovendien zijn de luxe serres van Bogers Excellent onderhoudsarm en naar keuze uit te breiden op maat met verschillende accessoires.

serre-kreativ-line-serre-aanbouw

Integratie Serre

Al vele jaren zijn de woonserres erg populair: een glazen uitbreiding, een comfortabel lichtpunt in uw huis. Voorheen was een serre een eenvoudig niet geïsoleerde aanbouw, die tegen een woning werd aangebouwd en in zekere mate diende als overdekt terras. Tegenwoordig is een serre aanbouw uitstekend geïsoleerd en dient het als uitbreiding van de woning. De luxe woonserres die wij samen met Pauwels Veranda’s realiseren, zijn geïsoleerd, wind- en waterdicht en inbraakveilig.

Een serre maakt uw huis ruimer, lichter en gezelliger. Daarnaast winnen ook de uitbouwen en de tuinkamers de laatste jaren aan populariteit: een uitbreiding van de woning waarin ofwel een combinatie van platdak met een serredak, ofwel enkel een platdak verwerkt is. Een luxe serre wordt gekenmerkt door de stijlvolle, unieke details en hoogwaardige materialen.

Heeft u vragen met betrekking tot een serre aanbouw? Kom gerust langs in onze showroom waar wij een aantal luxe serres hebben gemonteerd. Onze adviseurs staan u graag te woord. U kunt ook gerust contact opnemen via de

telefoon (024-6777277), of via het contactenformulier op de Contacten pagina of.