Serre Arnhem en omstreken

Serre Arnhem, woonachtig in Arnhem en opzoek naar een geïsoleerde serre? U wilt het huis uitbreiden, maar licht behouden in het huis? Dan is een exclusieve serre van Bogers Excellent de oplossing. Met een luxe aanbouw van aluminium en glas zal de tuin verbonden worden met het huis, zodat u ook in de winter kunt genieten van de natuur.

Serre aanbouw in Arnhem

Een serre zorgt voor maximale lichtinval zodat u optimaal kunt genieten van de zon in Arnhem en omstreken door het hele jaar heen. Een serre draagt op deze manier bij aan een lekker en luxe gevoel in uw woning. Wij leveren geïsoleerde serres die aan al uw wensen voldoen. Bogers ontwerpt namelijk samen met u de serre, waardoor alle mogelijkheden bespreekbaar worden. Wij kunnen dus voor ieder huis een passende serre realiseren.

Serre Arnhem (Elst) bogers

Bekijk meer foto’s van deze Vintage Line serre van Bogers Excellent in Elst.

 

Uitbouw mogelijkheden serre Arnhem

Naast een glasdak-serre die het meeste voorkomt in Arnhem, worden de platdak serres steeds populairder in binnen- en buitenland. Bogers Excellent is in Nederland niet alleen koploper en specialist in glasdak-serres, maar ook in de populaire platdak serres. Bij de platdak serres zijn ook veel verschillende opties. Wilt u een klassieke of een moderne uitstraling voor uw serre? Vintage Line van Bogers Excellent is een serre-lijn die volledig in Victoriaanse stijl is ontworpen. De fijne lijnen en klassieke karakteristieke accenten van de Victoriaanse stijl zorgen voor een stijlvol eindresultaat. De Kreativ Line Modern serres van Bogers Excellent is een slimme combinatie van een platdak met of zonder lichtstraat/lichtkoepel. Met zijn moderne en strakke lijnen creëren we een unieke woonserre of wintertuin bij uitstek! De verschillende lijnen van Bogers Excellent vindt u hier.

Bogers Excellent

Bogers Excellent is al meer dan 35 jaar de specialist van de serres in uw buurt. Niet alleen in Arnhem, maar door heel Nederland zijn wij actief luxe woonserres aan het plaatsen. In Beuningen(aan de A73) vindt u onze showroom waar onze adviseurs met een kop koffie voor u klaar staan. In de showroom kunnen de eerste schetsen al worden gemaakt van uw droomserre. En voor u het weet kunt u tijdloos genieten van uw aanbouw serre.