Showroom

Bekijk serres en test de uitbouwmogelijkheden in de showroom van de serrespecialist in Beuningen

In de showroom of door ons ook wel genoemde adviescentrum van serrespecialist Bogers Excellent vindt u bijna 1000 vierkante meter aan serres. Moderne serres, klassieke serres, serres van aluminium, serres met glazen wanden, maar ook luxe producten, zoals zonwering, rolluiken, screens, led-verlichting en terrasverwarmers. Onze adviseurs heten u van harte welkom en leiden u rond waarbij u alle tijd krijgt om producten te testen en vragen te stellen. U krijgt informatie over isolatiewaarden, inbraakveiligheid, kwaliteitskenmerken, materialen, kleuren en vormen. Desgewenst laat u direct een persoonlijke prijs voor de bouw van uw serre, tuinkamer, paviljoen of ander uitbouwproduct berekenen.

Wilt u meer informatie over uitbouw en serrebouw? Neem vrijblijvend contact met ons op of maak direct een afspraak voor een bezichtiging van de mogelijkheden in ons adviescentrum. U kunt ons bereiken via tel +31 (0)24-6777277 of mail kantoor@bogers.nl. Of neem contact met ons op door onderstaand contactformulier in te vullen.

Showroom serre

Bezoek de showroom in Beuningen

Het adviescentrum bevindt zich in Beuningen (Gelderland) aan de Platinawerf 2, vlakbij Nijmegen. Neemt u uw kinderen mee? Geen probleem! Voor hen hebben we een aparte speelhoek ingericht, zodat u op uw gemak kunt rondlopen. Het adviescentrum is van maandag tot en met zaterdag geopend, dagelijks van 10.00 uur tot 17.00 uur. Komt u liever ’s avonds langs? Of op zon- of feestdagen? Maak een afspraak.

 

Voorbeelden luxe uitbouw in het adviescentrum

Wanneer u in ons adviescentrum luxe uitbouw, zoals serres, tuinpaviljoens en tuinkamers, komt bekijken, ziet u voorbeelden van uitbouw van verschillende materialen. Het adviescentrum toont uitbouw van aluminium, hout en kunststof, beschikbaar in alle mogelijke RAL-kleuren. Daarnaast kunt u samen met een adviseur in onze showroom een de eerste schetsen maken van een zelf ontwerp aanbouw. Bijvoorbeeld een serre, een veranda of een tuinkamer. Compleet met glazen wanden, verwarmingselementen of zonnewering. Wellicht inspireren de voorbeelden in ons adviescentrum u en brengen ze u op ideeën.

Showroom speelhoek

 

Bezoek de showroom Beuningen

Een bezoek brengen aan het adviescentrum van Bogers? Breng ook gerust uw kind(eren) mee. In de showroom vermaken zij zich prima in de kinderspeelhoek die voorzien is van speelgoed, tekenmateriaal en een tv met leuke kinderfilms. Kortom, de kinderspeelhoek biedt genoeg speel- en kijkplezier. Prettig voor uw kind en voor u.

 

Test schuifpuien in het adviescentrum

Naast luxe serres, tuinkamers, tuinpaviljoens en meer, vindt u in het adviescentrum ook voorbeelden van minimalistische schuifpuien. Deze Slimline-schuifpuien zijn geschikt voor iedere woning en alle soorten uitbouw. In de showroom kunt u de moderne schuifpuien testen en ziet u direct de mogelijkheden, zoals passende zonneschermen, screens, rolluiken en horren.

 

Maak snel een afspraak!

Fout: Contact formulier niet gevonden.